Skip to main content

Over ons

Welkom bij Over de Maes

Balansrolstoelen

Bij Over de Maes zijn we niet alleen trots, maar ook bevoorrecht om officieel partner te zijn van 2KERR. Deze samenwerking stelt ons in staat om jou een uitgebreid assortiment van hoogwaardige merk balansrolstoelen aan te bieden.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze toewijding aan kwaliteit en deskundigheid, maar ook het unieke perspectief van onze expert, Ruben.

Ruben, een ervaren rolstoelgebruiker met een lage dwarslaesie als gevolg van een motorongeluk, is niet alleen een deskundige adviseur, maar ook een integraal onderdeel geweest van de opkomst van 2KERR. Met jarenlange ervaring in het gebruik van balansrolstoelen heeft Ruben niet alleen het begin van 2KERR meegemaakt, maar was hij ook actief betrokken bij de ontwikkeling en groei van het bedrijf. Zijn expertise strekt zich uit van passingen en stoelmodellen tot zitkussens, rugleuningen en op maat gemaakte aanpassingen.

Bij Over de Maes geloven we in een persoonlijke benadering van mobiliteit, waarbij we niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook uitgebreide ondersteuning bieden bij het ingewikkelde proces van vergoedingsaanvragen via instanties zoals de WMO of UWV.

Met ons aan jouw zijde kun je vertrouwen op diepgaande kennis en ervaring om het proces soepel te laten verlopen, zodat jij snel kunt genieten van de juiste rolstoel voor jouw behoeften.

Bij Over de Maes draait het niet alleen om het verkopen van rolstoelen; het gaat om het creëren van een op maat gemaakte ervaring die voldoet aan jouw unieke behoeften en levensstijl. Stap of rol binnen bij Over de Maes en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de vrijheid en mobiliteit te bereiken die je verdient, met de perfecte balansrolstoel die bij jou past.

Watersport

Wij hebben een doorlopende voorraad van gebruikte Sea-Doo waterscooters en andere watersport gerelateerde artikelen. Door goede contacten in het binnen- en buitenland zijn wij in staat om kwalitatief goede en goed onderhouden waterscooters te leveren tegen eerlijke prijzen. Naast waterscooters kun je bij ons ook terecht voor Jet-Loader trailers.

Showroom

In onze showroom tref je een mooie collectie van onze drie afdelingen en zelfs een echt testparcours om de balansrolstoelen te testen op diverse ondergronden.

Omdat we vaak op pad zijn en dus niet altijd aanwezig zijn werken we op afspraak. Zo zorgen we ervoor dat we altijd 100% aandacht voor jou hebben.

Maak eenvoudig een afspraak via info@overdemaes.nl, bel naar +31 (0) 485 729 709 of vul hier het afsprakenformulier in.

Dennis van Beek

Inmiddels alweer 3 jaar geleden dat ik een Sea-Doo RXP bij Over de Maes heb gekocht.
Mooie waterscooters, goed en betaalbaar onderhoud en een goede service. Zo ging onze waterscooter 3 dagen voor de vakantie kapot. Ruben zorgde ervoor dat de waterscooter gewoon mee kon naar Spanje zoals gepland.

Karel van den Broek

Fijn bedrijf.
Altijd vriendelijk en nooit te beroerd om wat extra te doen.

Onze partners

Ons assortiment

Op maat voor jou

Bekijk onze producten
Stel je vraag aan de specialist

Vrijblijvend advies en proefrit

Plan een afspraak in