Skip to main content

Over ons

Welkom bij Over de Maes

Vanuit de passie voor watersport en alles wat met mobiliteit te maken heeft is het bedrijf ontstaan. 6 jaar geleden gestart met watersport en langzaam uitgebreid naar wat het nu is.

Watersport:

Wij hebben een doorlopende voorraad van gebruikte Sea-Doo waterscooters en andere watersport gerelateerde artikelen. Door goede contacten in het binnen en buitenland zijn wij in staat om kwalitatief goede en goed onderhouden producten te leveren tegen een concurrerende prijs. Naast voor een waterscooter kunt u bij ons ook terecht voor Jet-Loader trailers.

E-Mobility:

De wereld van mobiliteit veranderd. Hier willen wij op inspringen met onze afdeling E-Mobility. We zijn officieel dealer van het merk Segway. Dit gerenommeerde merk timmert al jaren aan de weg in deze branche. Zij hebben allerlei producten in hun portfolio die te maken hebben met E-Mobility. Wij zijn trots om deze producten te mogen aanbieden.

Balansrolstoelen:

We zijn officieel partner van 2KERR en dus in staat om je elk kwalitatief goed merk balansrolstoel aan te bieden. Doordat Ruben zelf in een rolstoel zit (lage dwarslaesie door motorongeluk) en al jaren veel gebruik maakt van een balansrolstoel is hij in staat om een perfect advies te geven. Denk hierbij aan: passingen, welk model stoel, zitkussens, rugleuningen, custom aanpassingen.
Ook met het begeleiden van aanvragen voor vergoedingen via bijvoorbeeld WMO of UWV heeft Ruben veel ervaring.

Showroom

In onze showroom tref je een mooie collectie van onze 3 afdelingen en zelfs een echt testparcours om de balansrolstoelen te testen op diverse ondergronden.

Omdat we vaak op pad zijn en dus niet altijd aanwezig zijn werken we op afspraak. Zo zorgen we ervoor dat we altijd 100% aandacht voor de klant hebben.

Dennis van Beek

Inmiddels alweer 3 jaar geleden dat ik een Sea-Doo RXP bij Over de Maes heb gekocht.
Mooie waterscooters, goed en betaalbaar onderhoud en een goede service. Zo ging onze waterscooter 3 dagen voor de vakantie kapot. Ruben zorgde ervoor dat de waterscooter gewoon mee kon naar Spanje zoals gepland.

Karel van den Broek

Fijn bedrijf.
Altijd vriendelijk en nooit te beroerd om wat extra te doen.

Onze partners

Ons assortiment

Op maat voor jou

Bekijk onze producten
Stel je vraag aan de specialist

Vrijblijvend advies en proefrit

Plan een afspraak in