Skip to main content

De balansrolstoel; een buitengewone innovatie in mobiliteit, biedt gebruikers een ongekende vrijheid en stabiliteit. Met het vermogen om soepel over verschillende ondergronden te manoeuvreren, opent dit hulpmiddel nieuwe perspectieven voor mensen met beperkte mobiliteit.

Soepele manoeuvreerbaarheid in elke ruimte

Een van de meest opmerkelijke eigenschappen van de balansrolstoel is de mogelijkheid om vlot om de eigen as te draaien, zelfs in kleine en beperkte ruimtes zoals liften en krappe winkels. Hierdoor wordt het navigeren door dagelijkse omgevingen aanzienlijk vergemakkelijkt. Gebruikers ervaren een nieuwe mate van vrijheid, zonder zich zorgen te hoeven maken over belemmeringen.

Naadloze toegang tot winkels en gebouwen

De balansrolstoel is ontworpen met het oog op optimale toegankelijkheid. Gebruikers kunnen eenvoudig door standaarddeuropeningen rijden en gemakkelijk door drukke winkelstraten navigeren. Dit vergroot niet alleen de zelfstandigheid van de gebruiker, maar opent ook een wereld van mogelijkheden voor sociale interactie en winkelervaringen.

Snelheid en off-road avonturen

Met een indrukwekkende snelheid tot wel 20 km per uur biedt de balansrolstoel de mogelijkheid om vlot door het dagelijks leven te bewegen. Bovendien is off-road rijden nog nooit zo toegankelijk geweest. Deze mobiliteitsoplossing is ontworpen om gebruikers de vrijheid te geven om de wereld te verkennen, ongeacht het terrein.

Gemakkelijk te vervoeren

Een bijkomend voordeel van de balansrolstoel is de mogelijkheid om het eenvoudig mee te nemen in een auto. Dankzij slim ontwerp en gebruik van lichtgewicht materialen is het vervoeren van de balansrolstoel een probleemloze taak. Dit betekent dat gebruikers niet langer beperkt zijn tot één locatie en moeiteloos hun balansrolstoel kunnen meenemen waar ze ook heen gaan. Via een lift kan dit maar de meest voorkomende manier is met oprijplaten. We maakten er een filmpje van, bekijk deze hier.

Kortom, de balansrolstoel vertegenwoordigt een enorme stap voorwaarts in de mobiliteitstechnologie. Met zijn vermogen om soepel te manoeuvreren, gemakkelijk toegang te bieden tot allerlei ruimtes en de mogelijkheid om zowel snel als off-road te rijden, vergroot deze innovatieve rolstoel de vrijheid en onafhankelijkheid van gebruikers aanzienlijk. Bovendien biedt het gemakkelijk vervoer in een auto een extra voordeel, waardoor de balansrolstoel een veelzijdige en praktische mobiliteitsoplossing wordt.

Enthousiast geworden? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis proefrit, eenvoudig via ons formulier.

Leave a Reply