Skip to main content

Het gezegde “geen twee mensen zijn hetzelfde” geldt des te meer als het gaat om de behoeften van berijders van balansrolstoelen. Bij ons gaat maatwerk verder dan een optie; het zit in de kern van wat we doen. We begrijpen dat iedereen zijn eigen definitie van comfort en veiligheid heeft, daarom bieden we aanpassingen aan het frame van elke balansrolstoel aan.

Frame-aanpassingen voor unieke comfortbehoeften

Een van de sleutels tot het creëren van een perfecte balansrolstoelervaring is het aanpassen van het frame. Dit omvat een scala aan mogelijkheden, waaronder verschillende rugleuningen en kussens om het zitcomfort te optimaliseren. Of het nu gaat om bepaalde armsteunen voor meer stabiliteit, handige krukhouders of beensteunen voor extra ondersteuning. We hebben de expertise om het frame zodanig aan te passen dat het naadloos aansluit bij de individuele behoeften van de berijder.

Veiligheid en comfort hand in hand

Veiligheid en comfort gaan hand in hand bij het aanpassen van het frame van een balansrolstoel. Onze toewijding gaat verder dan alleen functionaliteit; het gaat erom dat berijders zich volledig ondersteund en veilig voelen terwijl ze genieten van hun mobiliteit. Wij staan klaar om met elke berijder samen te werken, hun behoeften te begrijpen en het frame aan te passen voor een op maat gemaakte mobiliteitsoplossing.

Kortom, bij ons is geen aanpassing te groot of te klein. Van rugleuningen tot armsteunen, we streven ernaar om de vrijheid van elke berijder te verbeteren. Het frame van de balansrolstoel kan aangepast worden voor ieders unieke wensen en behoeften.

Enthousiast geworden? Meld je hier eenvoudig aan voor een gratis proefrit.

Leave a Reply