Skip to main content

De balansrolstoel is een revolutionair hulpmiddel met geavanceerde Segway-balans technologie. Het unieke voertuig rijdt soepel op twee parallel geplaatste wielen en houdt gebruikers in perfecte balans, waardoor omvallen wordt voorkomen.

Het vult een niche in de markt van mobiliteitsoplossingen en biedt nieuwe mogelijkheden voor mensen met beperkte mobiliteit. De rolstoelen kunnen maximaal 20km/h rijden en zijn inzetbaar op bijna iedere ondergrond. Denk hierbij aan bijvoorbeeld off-road: gras, bospaden, zandpaden, grind, strand, sneeuw etc. On-road: kinderkopjes, stoepen, slecht wegdek. Eigenlijk iedere ondergrond waar andere hulpmiddelen problemen mee hebben.

Daarnaast is de balansrolstoel erg compact en makkelijk mee te nemen in een middenklasse auto maar ook in de meeste gevallen geschikt om in huis mee te rijden. Gebruikers hoeven slechts minimale handelingen uit te voeren om de rolstoel in beweging te krijgen. De balanstechniek zorgt ervoor dat de machine perfect in balans blijft en heel soepel te besturen is.

De balansrolstoel opent deuren naar een wereld van onafhankelijkheid en gemak voor dagelijkse activiteiten. Het is een stap voorwaarts in de evolutie van mobiliteitshulpmiddelen en heeft het vermogen om levens te verbeteren.

Vragen naar aanleiding van dit artikel, stel ze gerust of kom langs bij onze vestiging in Cuijk.

Leave a Reply